Vi byggde Villa Det Gamla Stallet på samma plats där det stod ett stall samma år vi flyttade in, 2004. Villan är ljus, luftig, komfortabel och överraskande rymlig. Lugnt beläget med sin egna privata del av vår mark men är endast 50m från poolen och är omgivet av diverse olika träd varav huvudsakligen Oliver och Fikon. Du kan också se Medelhavet som är endast 10 minuter ifrån i bil och du har bergsutsikt i andra riktningar.
Villan är 66 m2 och består av två sovrum, varav ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Båda sovrummen har inbyggda garderober med hänguttrymme och hyllor.
Badrummet har duchkabin, VC och kommod med handfat, även hårfön finns tillgängligt.
Det moderna öppna köket är välutrustat med kyl/frys, gasspis och gasugn, tvättmaskin, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare, juicepress, kylbox för pick-nick och ett städskåp med strykjärn/-bräda, dammsugare och mopp.
En frukostbar separerar köket från allrummet som har två lädersoffor (en två- och en tresits) och matbord med stolar för fyra peroner..
Villan har en 50" smart tv, med Spanska kanaler och Engelsk satellit-TV och  trådlöst internet (WIFI) finns också tillgänligt. Utanför finns en privat uteplats med bord, stolar, grill och solbäddar.
Samtliga rum har takfläktar, luftkonditionering och för kyliga vinterkvällar  centralvärme. Alla fönster har persienner och myggnät.

sitting-room
sitting-room
tv
Interior Villa vera
Double-Bedroom
Twin-Bedroom
kitchen
view from the Villa
Villa end2
Villa from villa
Villa Front
Villa End1
Beautiful Pool At Finca Arboleda.
Beautiful Pool At Finca Arboleda
English language
Spanish language
Swedish language
French
German
Dutch
FINCA ARBOLEDA
Semesterboende i
Vera nära Mojacar,
Costa Almeria, Spanien
Finca Arboleda Sign