Finca Arboleda är beläget 5 minuters körtid från Vera, Almería, Spanien. Fastigheten omfattar 5000m2 trädgård med oliver och diverse olika fruktträd.

Poolen, en vacker privat pool 10 x 5 meter tillverkad i ”Pebbletec” som delas mellan våra gäster i lägenheten, villan och oss själva. Den har ett naturligt saltvattensystem så därför inget kemiskt klorin som kan irritera och skada hår och salthalten är lägre än i din tårvätska.

Trädgården omfattar tre terasser. Vårt hus, lägenheten, och poolen befinner sig på den översta, mellanterassen är huvudsakligen en Olivlund och villan befinner sig på den lägsta terassen med fler träd.
Allt som allt omfattar trädgården över 100 fullvuxna träd varav 55 olivträd som vi pressar vår egen Organiskt odlade Extra Virgin Olivolja som vi erbjuder till försäljning. Vi har även 25 citrusträd som besår av apelsin, mandarin, clementin, satsumas och citron. För övrigt har vi aprikos, fikon, granatäpple, mullbär, plommon, päron, äpple och vindruvor vilka ni är välkomna att avnjuta.
Oranges-by-pool

Oranges-by-pool

Pool from beach entrance

Pool from beach entrance

Garden by the Villa

Garden by the Villa

Balloon over our Olive trees

Balloon over our Olive trees

Orange tree

Orange tree

Chickens

Chickens

Aerial View

Aerial View

Mountain bikes for you to use

Mountain bikes for you to use

villa from above

villa from above

Olivolja, vi plockar våra Oliver i slutet av november och tar dom till en Oliv-press. Oljan som är en Organisk Extra Virgin erbjuder vi till våra gäster att avsmaka och kanske köpa. Varför inte rentav boka en semester hos oss och hjälpa oss att plocka?... Det är riktigt kul!

Höns, Vi har vänligt sinnade höns, som producerar delikata ägg från frigående höns.   En god frukost stekta i vår olivolja!


View Finca Arboleda in a larger map
FINCA ARBOLEDA
Semesterboende i
Vera nära Mojacar,
Costa Almeria, Spanien
English language
Spanish language
Swedish language
Finca Arboleda Sign
French
German
Dutch